Werken bij ons?

Word jij onze nieuwe collega?

Neem contact op >

Ben je geïnteresseerd in een baan bij

Lugtenberg Mechanisatie?

Heb je een vacature gezien bij Lugtenberg Mechanisatie en wil je graag solliciteren? Dat kan! Neem in alle gevallen contact op met ons. Misschien zijn we wel op zoek naar jou en kom jij ons team in Vinkega of Oosterwolde versterken.

Het snelste en makkelijkste is bellen of appen met ons, maar je mag natuurlijk ook een e-mail sturen of gewoon binnen lopen!

 

Lugtenberg mechanisatie levert nieuwe en gebruikte landbouwmachines

Vacature commercieel medewerker magazijn m/v

Wij hebben de wind in de zeilen!  Op onze beide vestigingen willen we graag uitbreiden, zowel in ons team, als in bedrijfsomvang. Zo kunnen we de klant in de toekomst nog beter bedienen en onze service vergroten. Daarvoor zijn wij op zoek naar extra vakmensen.

Wat ga je doen

Op onze vestigingen in Vinkega en Oosterwolde worden stappen gemaakt voor een nieuw voorraadsysteem en herinrichting van het huidige magazijn, met uitbreiding van de (web)shop. Jaarlijks worden hier allerlei onderdelen van landbouwmachines en tractoren verwerkt, gerepareerd en/of doorverkocht. Een goedgevuld en goedlopend magazijn is voor ons een must!

Wij zoeken daarom een:

Commercieel medewerker magazijn, hét aanspreekpunt voor het bedrijf. Dat vraagt om een klantgerichte houding en goede communicatieve vaardigheden. Beheren, coördineren en bewaken van bestellingen en voorraden zijn verantwoordelijkheden die behoren tot jouw functieomschrijving. Je verzamelt binnenkomende orders, zet ze klaar en verwerkt ze. Daarnaast help je klanten aan de balie of via de telefoon. Vanzelf-sprekend heb je in deze baan affiniteit met de mechanisatie.

Ben jij iemand die graag uitdagingen aangaat en oplossingen realiseert? Heb je graag contact met mensen en ben je communicatief vaardig? Dan is dit de baan die jou op het lijf geschreven is! Voor meer info, bel met Jan Lugtenberg 06-22 87 46 94

Vacature monteur landbouwmechanisatie m/v

Onze technische mensen zijn ook onmisbaar, uitbreiding gaat niet zonder. Daarom zijn we ook op beide vestigingen op zoek naar technische creatievelingen die alleen genoegen nemen met de juiste oplossing!

Wat ga je doen

Op onze vestigingen in Vinkega en Oosterwolde is het klantenbestand de laatste jaren toegenomen en hebben we ons werkgebied vergroot. In onze werkplaatsen zijn we druk doende om onze monteurs zo efficiënt mogelijk te laten werken. Daarbij zijn we continu aan het vernieuwen. We hebben een mooie vloot aan servicebussen, dus ook service op locatie is bij ons gedekt. Het werk blijft maar toenemen.

Wij zoeken daarom een:

Technisch medewerker landbouwmechanisatie, dé technische duizendpoot. Dat vraagt om een klantgerichte houding en goede communicatieve vaardigheden. Het oplossen van klantproblemen m.b.t. storingen en uitval behoren tot jou taken. Je overlegd met de chef-werkplaats het probleem en komt tot een passende oplossing. Daarbij zal je ook op locatie storingen moeten verhelpen. Je werkt in een team van meerdere technische vakmensen waarmee je voldoende kunt sparren. Daarnaast vergaar je natuurlijk vakkennis door middel van cursussen van onze leveranciers. Vanzelf-sprekend heb je in deze baan affiniteit met de mechanisatie.

Ben jij iemand die graag uitdagingen aangaat en oplossingen realiseert? Heb je graag contact met mensen en ben je communicatief vaardig? Dan is dit de baan die jou op het lijf geschreven is! Voor meer info, bel met Jan Lugtenberg 06-22 87 46 94

Vinkega

Lugtenberg Mechanisatie

Locatie Vinkega

Noordwolderweg 19
8393 RC Vinkega
Tel (0561) 432374
info@lugtenberg.nl

Oosterwolde

Lugtenberg Mechanisatie

Locatie Oosterwolde

Houtwal 30 C
8431EX Oosterwolde
Tel (0516) 232000
info-oosterwolde@lugtenberg.nl

Contactformulier

Vul het contactformulier volledig in, dan nemen we daarna contact met u op.

Naam(Vereist)