Onze tractoren

Een krachtig assortiment

Demo aanvragen >

Massey Ferguson | Een wereldspeler

 

Massey Ferguson is een van de vooraanstaande fabrikanten van tractoren en landbouwmachines. Het bedrijf exploiteert een kleine 40 eigen fabrieken in negen verschillende landen. De producten van Massey Ferguson worden verkocht in landen over de hele wereld. Massey Ferguson levert o.a. tractoren, maaidorsers, oogstmachines, verreikers en voorladers. Sinds 1995 is Massey Ferguson een onderdeel van AGCO.

Sinds het begin van de jaren ’90 kunt u bij ons terecht voor de producten van Massey Ferguson. In die jaren hebben we de nodige kennis en ervaring opgedaan met dit wereldmerk. Ze blinken uit in prestaties, comfort en compromisloze kwaliteit. U bent op zoek naar efficiënte en betrouwbare dealer voor deze machines? Wij leveren u de juiste (landbouw)machines op maat af. Gebruiksvriendelijk en geheel naar uw wens.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Massey Ferguson voor u te beiden heeft? Neem eens contact met ons op, of kom langs.

Antonio Carraro| De specialisten

Antonio Carraro is een Italiaanse trekkerbouwer en absolute specialist in het bouwen van compacte, vierwiel-aangedreven tractoren van 20 tot 100 pk.  De trekkers vinden hun weg in de gespecialiseerde landbouw en de civiele sector. In thuisland Italië is het de hoofdleveranciers van compacttrekkers en het bedrijf heeft in totaal 25 industriële octrooien die momenteel van kracht zijn. Het  assortiment van Antonio Carraro telt ongeveer 80 modellen van hoogwaardige tractoren voor gespecialiseerde professionele land- en tuinbouw en groenonderhoud.

Onderhoud van de Antonio Carraro modellen deden we al langer, maar om de verkoop en service van het merk te waarborgen zijn we als Lugtenberg Mechanisatie in 2021 aangesteld als officieel dealer voor delen van de drie noordelijke provincies.