KIES VESTIGING      NIEUWS
Duurzaamheid | Functies die de efficiëntie en het rendement van uw tractor verder verhogen.

AGCO Power-motoren van Massy Ferguson zijn de meest productieve motoren die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Zij zijn goed voor besparingen op het brandstofverbruik tot wel 16% en functioneren met een optimaal rendement zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. De transmissies zijn ontwikkeld om samen te werken met deze motoren, maken topsnelheden mogelijk bij lage motortoerentallen en maken gebruik van cruisecontrol voor een verhoogde opbrengst en een maximaal rendement.

Doordat systemen als fronthefinrichtingen en voorladers zijn geïntegreerd in het ontwerp, kunnen de tractors optimaal functioneren met aan de voorzijde gemonteerde werktuigen, zonder in te boeten aan wendbaarheid en zicht rondom.

 

Onze merken


Nieuws & Evenementen

“ Machines afgeleverd “ Vanaf Oosterwolde hebben wij een viertal machines afgeleverd. Tweemaal een 6 metetse weidesleep, beide hebben een gegalvaniseerd frame en zijn hydrau..

lees verder

“ Veel variatie met landbouwmechanisatie “ Groot en deels weken wij aan tractoren, machines en hebben wij diversen constructieklussen. Maar ook in de bouw voeren wij diversen ..

lees verder

“ Zaterdag vermaak “ Vandaag was het een mooie dag om ruim de tijd te nemen om de Vervaet T12 bietenrooier af te leveren. Wij wensen onze klant veel succes met het klaarmaken..

lees verder

'' Blije klant vanmorgen '' Vanmorgen hebben wij vanaf Oosterwolde weer een klant blij mogen maken met machines. De vraag was eind vorig jaar of wij oogje in het zeil wouden ho..

lees verder


Nieuwe Lemken zaaimachines

Lugtenberg heeft de nieuwste Lemken zaaimachines binnen.