Voederwinningsmachines

Een compleet programma

Demo aanvragen >

Massey Ferguson| Voederwinning zoals het hoort

 

Massey Ferguson is als merknaam nog betrekkelijk nieuw op de markt van voederwinningsmachines. Door de overname van Fella door moederconcern Agco heeft het merk echter een breed programma aan verschillende machines. Onder andere trommel- en schijvenmaaiers, schudders en zwadharken werden aan het assortiment toegevoegd. Na de overname van het Nederlandse Lely kwamen daar ook de ronde balenpersen en haaktandschudders  bij. Deze laatste heeft zich vanaf de introductie door Lely ruimschoots bewezen in kwaliteit en capaciteit.

Ook wij zien de vraag naar capaciteit toenemen, klanten willen meer werk verzetten in minder tijd. De Massey Ferguson TD-X haaktandschudder is dan ook veel verkocht product. Daarnaast is voor ons ook de Massey Ferguson RK1254TRC 4 rotorhark een veelgevraagde machine. Voor Massey Ferguson machines bent u bij ons aan het goede adres, we hebben altijd doorlopende voorraad. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een demo aan!

Kuhn| Full-liner in voederwinning

Het verhaal van Kuhn begint al in 1828 als de Franse smid Joseph Kuhn zijn eerste weegapparatuur in de markt zet. 40 jaar later startte de productie van landbouwmachines en jaren van groei in omvang en verkoop volgden. In het heden is Kuhn een toonaangevende producent van landbouwmachines en bekend over de hele wereld. Kuhn is actief in tal van branches, zoals akkerbouw, tuinbouw, veehouderij, groenvoorziening, enzovoort. Door de brede expertise is het bedrijf een sterk merk geworden. Het bedrijf heeft op het gebied van voederwinningsmachines de naam hoog te houden, bijna elke type maaier, schudder of zwadhark is door Kuhn te leveren. Een schijvenmaaier met of zonder kneuzer, getrokken of gedragen schudders, zwadharken met enkel, dubbel of vier rotoren en natuurlijk niet te vergeten de, van oorsprong Nederlandse, Kuhn PZ trommelmaaiers. Ook heeft Kuhn ronde- en vierkante balenpersen in het productassortiment.

Menig Kuhn machine heeft via ons de weg naar eindgebruiker gevonden, maar ook hebben wij door Kuhn de weg naar menig eindgebruiker gevonden. De kwaliteit van het product heeft het merk een groot aantal trouwe klanten opgeleverd. Een oude slogan luidt niet voor niks: “Blijvers kiezen Kuhn.”

Bergmann| Met kwaliteit naar de kuil

Bergmann is opgericht in 1896 en heeft al meer dan honderd jaar ervaring in de productie van landbouwmachines en voertuigen. Het merk produceert op maat gemaakte systemen voor zowel professionele landbouwbedrijven als particuliere boeren. Met het grote assortiment aan opraapwagens heeft Bergmann de juiste oplossing. De Royal serie is uniek door het 2-rotorsysteem met twee synchroon werkende snij- en persrotoren. Deze ontzien het gewas en besparen energie. Het maakt de wagen bijzonder geschikt voor stalvoedering. De 1940 mm brede pick-up met zwadrol zorgt voor een schone gewasopname. Net als de Repex zijn deze machines geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven. Daarnaast biedt Bergmann de Carex en de Shuttle tandem- en tridemas opraapwagens, die tevens ingezet kunnen worden als silage-transportwagen. De Bergmann wagens worden geroemd om hun productkwaliteit, geringe vermogensbehoefte en korte snijlengte.