Beregening

Een compleet assortiment

Demo aanvragen >

Ocmis| Proffesional in beregeningsmachines

Ocmis begon in de jaren ’70 als producent van bergeningsmachines en streeft vanaf het begin naar verbeterde kwaliteit van de landbouwirrigatie. Door de productie van beregeningshaspels, slanghaspels, spuitbomen, centrifugaalpompen en draaibare systemen, worden agrariërs over de hele voorzien in hun behoeften. Ocmis garandeert de hoogste kwaliteitsnormen, en is, mede door de productie van zustermerken Marani en Irtec, marktleider zowel in Italië als in de wereld. Ocmis gaat de toekomst tegemoed als een belangrijke speler in de sector.

Ook in Nederland heeft Ocmis een behoorlijk marktaandeel behaalt. Naast de Micorain garden serie en R-serie met Turbospeed, levert het bedrijf ook de VR en IVR machines met de gepantenteerde VarioRain turbine aandrijving. Deze blinkt uit in maximale efficiëntie en minimale verliezen tijdens het opwinden van de machine. Een behoorlijk aantal machines van deze serie hebben we bij de eindgebruiker afgeleverd. 

Ocmis verkrijgbaar bij Lugtenberg Machanisatie

Scova| Watermakers

Scova is een producent van mobiele waterpompen voor landbouw, industrie, civile techniek, groenvoorziening, enzovoort. Het bedrijf is vooral bekend van de motorpompsets, maar bouwt ook zelf-aanzuigende pompen, elektrische pompsets en trekkerpompen. Binnen het assortiment kan de klant kiezen voor verschillende samenstellingen en uitvoeringen. Denk hierbij aan geluidsdichte omkasting en stationere plaatsing of verschillende motor- en/of pomptypes. In het laatste geval maat Scova gebruik van gerenomeerde leveranciers, zoals Landini, Rovatti en Caprari.

Ocmis verkrijgbaar bij Lugtenberg Machanisatie

Tork| Pompen en meer

Tork is een productiebedrijf, gespecialiseerd in pomp- en leidingsystemen. De producten worden op de markten over de hele wereld geleverd. Het brede productassortiment kan aan bijna elke behoefte op het gebied van watertransportleidingen en grondwatervoorziening worden voldaan. Door een uitzonderlijk goede prijs/kwaliteitverhouding levert Tork producten met een lange levensduur en de lage eigendomskosten

Door een afnemende hoeveelheid voedings- en meststoffen per hectare, moeten deze optimaal worden benut. Hierdoor stappen steeds meer agrarieërs over op beregening. Om de hoge (brandstof)kosten in de hand te houden is een Tork elektrische bronpomp een goed alternatief. We hebben dan ook verschillende pompen bij de eindgebruiker geïnstalleerd. Nieuwsgierig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ocmis verkrijgbaar bij Lugtenberg Machanisatie