KIES VESTIGING      NIEUWS
MF Voorlader | robuuste betrouwbare voorlader

Als u een robuuste betrouwbare voorlader nodig hebt als aanvulling op uw Massey Ferguson-trekker, dan hoeft u niet lang te zoeken. MF-trekkers met MF FL-voorladers zijn de allernieuwste combinatie van robuuste capaciteiten, zwaar werk en betrouwbaarheid.

De MF FL-serie speciaal geschikt voor de 70 - 400 pk-trekkers van Massey Ferguson, zorgen voor een eenvoudige integratie van trekker en voorlader. U kunt kiezen tussen ‘lineaire’ of ‘parallelle’ aankoppeling beschikbaar door middel van een uitgebreid aanbod van 21 modellen samen met een groot aantal opties en accessoires die de prestatie en productiviteit verhogen.

MF FL serie voorladers
MF FL X serie voorladers
Onze merken


Nieuws & Evenementen

“ Machines afgeleverd “ Vanaf Oosterwolde hebben wij een viertal machines afgeleverd. Tweemaal een 6 metetse weidesleep, beide hebben een gegalvaniseerd frame en zijn hydrau..

lees verder

“ Veel variatie met landbouwmechanisatie “ Groot en deels weken wij aan tractoren, machines en hebben wij diversen constructieklussen. Maar ook in de bouw voeren wij diversen ..

lees verder

“ Zaterdag vermaak “ Vandaag was het een mooie dag om ruim de tijd te nemen om de Vervaet T12 bietenrooier af te leveren. Wij wensen onze klant veel succes met het klaarmaken..

lees verder

'' Blije klant vanmorgen '' Vanmorgen hebben wij vanaf Oosterwolde weer een klant blij mogen maken met machines. De vraag was eind vorig jaar of wij oogje in het zeil wouden ho..

lees verder


Nieuwe Lemken zaaimachines

Lugtenberg heeft de nieuwste Lemken zaaimachines binnen.