KIES VESTIGING      NIEUWS
Histori | Hoe het begon

In de zomer van 1986 zijn Bernard en Herman Lugtenberg begonnen aan een uitdaging om te samen een mechanisatiebedrijf voor te zetten. In het begin van juli 1986 was het aan hun, het voormalige Pereboom mechanisatie had de mannen de kans aangeboden om de zaak verder voort te zetten. Een kans die niet iedereen krijgt, Pereboom was de voormalige werkgever van Bernard. De huidige baas gaf aan bij Bernard er mee te willen stoppen en na overleg in het ouderlijk huis ging de kogel door de kerk. Vanaf 06-07-1986 was Pereboom Mechanisatie geen Pereboom meer maar veranderde het naambord in Lugtenberg. Lugtenberg Mechanisatie was een feit.

Onze merken


Nieuws & Evenementen

“ Machines afgeleverd “ Vanaf Oosterwolde hebben wij een viertal machines afgeleverd. Tweemaal een 6 metetse weidesleep, beide hebben een gegalvaniseerd frame en zijn hydrau..

lees verder

“ Veel variatie met landbouwmechanisatie “ Groot en deels weken wij aan tractoren, machines en hebben wij diversen constructieklussen. Maar ook in de bouw voeren wij diversen ..

lees verder

“ Zaterdag vermaak “ Vandaag was het een mooie dag om ruim de tijd te nemen om de Vervaet T12 bietenrooier af te leveren. Wij wensen onze klant veel succes met het klaarmaken..

lees verder

'' Blije klant vanmorgen '' Vanmorgen hebben wij vanaf Oosterwolde weer een klant blij mogen maken met machines. De vraag was eind vorig jaar of wij oogje in het zeil wouden ho..

lees verder


Nieuwe Lemken zaaimachines

Lugtenberg heeft de nieuwste Lemken zaaimachines binnen.