KIES VESTIGING      NIEUWS
Werkplaatsen | Voor al uw reparaties aan al uw landbouwwerktuigen

Lugtenberg mechanisatie is een modern bedrijf met 2 gescheiden werkplaatsen. Een voor reparatie van werktuigen en constructie werkzaamheden en 1 voor tractoren. Tussen deze 2 werkplaatsen zit centraal het magazijn en de winkel. Alle ruimtes staan direct in verbinding met elkaar.

V.C.A. -Gecertificeerde medewerkers

In het bedrijf zijn 10 personen werkzaam die allen V.C.A.-gecertificeerd zijn. Het bedrijf is lid van de Metaalunie. Er zijn 4 bedrijfsbussen in gebruik waarmee een goede service gegeven kan worden op locatie bij de klant. De klantenkring bestaat uit agrariers, loonwerkers, het bedrijfsleven, overheidsinstellingen en particulieren. Het bedrijf is prima bereikbaar voor zowel de klant als de leveranciers.


 

Twee moderne werkplaatsen

 

 

Onze merken


Nieuws & Evenementen

“ Machines afgeleverd “ Vanaf Oosterwolde hebben wij een viertal machines afgeleverd. Tweemaal een 6 metetse weidesleep, beide hebben een gegalvaniseerd frame en zijn hydrau..

lees verder

“ Veel variatie met landbouwmechanisatie “ Groot en deels weken wij aan tractoren, machines en hebben wij diversen constructieklussen. Maar ook in de bouw voeren wij diversen ..

lees verder

“ Zaterdag vermaak “ Vandaag was het een mooie dag om ruim de tijd te nemen om de Vervaet T12 bietenrooier af te leveren. Wij wensen onze klant veel succes met het klaarmaken..

lees verder

'' Blije klant vanmorgen '' Vanmorgen hebben wij vanaf Oosterwolde weer een klant blij mogen maken met machines. De vraag was eind vorig jaar of wij oogje in het zeil wouden ho..

lees verder


Nieuwe Lemken zaaimachines

Lugtenberg heeft de nieuwste Lemken zaaimachines binnen.