Maak kennis met ons bedrijf
KIES VESTIGING      NIEUWS
Contact | Neem contact met één van onze bedrijven op
Lugtenberg Vinkega 

Wilt u meer informatie over een van onze producten, ons bedrijf of hebt u een vraag, vul dan onderstaand formulier helemaal in en klik op 'Verzenden'. Wij zullen dan uw vraag of opmerking zo snel mogelijk behandelen.

Lugtenberg Mechanisatie
Noordwolderweg 19
8393 RC Vinkega
Tel (0561) 432374
info@lugtenberg.nl

Lugtenberg Oosterwolde 

Wilt u meer informatie over een van onze producten, ons bedrijf of hebt u een vraag, vul dan onderstaand formulier helemaal in. Wij zullen dan uw vraag of opmerking zo snel mogelijk behandelen

Lugtenberg Mechanisatie Oosterwolde
Houtwal 30 C
8431EX Oosterwolde
Tel (0516) 232000
info-oosterwolde@lugtenberg.nl

Stel ons een vraag
Ik heb een vraag over
Aanhef *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoon *
Bedrijfsnaam
Bericht *Onze merken


Nieuws & Evenementen

“ Machines afgeleverd “ Vanaf Oosterwolde hebben wij een viertal machines afgeleverd. Tweemaal een 6 metetse weidesleep, beide hebben een gegalvaniseerd frame en zijn hydrau..

lees verder

“ Veel variatie met landbouwmechanisatie “ Groot en deels weken wij aan tractoren, machines en hebben wij diversen constructieklussen. Maar ook in de bouw voeren wij diversen ..

lees verder

“ Zaterdag vermaak “ Vandaag was het een mooie dag om ruim de tijd te nemen om de Vervaet T12 bietenrooier af te leveren. Wij wensen onze klant veel succes met het klaarmaken..

lees verder

'' Blije klant vanmorgen '' Vanmorgen hebben wij vanaf Oosterwolde weer een klant blij mogen maken met machines. De vraag was eind vorig jaar of wij oogje in het zeil wouden ho..

lees verder


Nieuwe Lemken zaaimachines

Lugtenberg heeft de nieuwste Lemken zaaimachines binnen.