KIES VESTIGING      NIEUWS
Prestatie | De nieuwste motortechnologie garandeert maximale prestaties.

De nieuwste motorentechnologie garandeert dat, afhankelijk van de belasting en het motortoerental, steeds de juiste hoeveelheid brandstof beschikbaar is om maximale prestaties te leveren tegen een minimaal brandstofverbruik.

De transmissies zijn de meest ongecompliceerde en efficiënte die op de markt verkrijgbaar zijn en bieden de keuze uit een linkshandige of rechtshandige bediening. Zo geven zij maximale flexibiliteit en sluiten zij optimaal aan bij de verschillende toepassingen en voorkeuren van de gebruiker. De tractor functioneert steeds op optimaal niveau, waardoor deze ongekende prestaties behaalt

 

Lugtenberg morderne test apparatuur

Doluptas etur reperro modipid uciliquas ex eaqui abor asinusae ducil imi, asi velitate exceperatet lacium quas is sit dolest et utatem fugitae. Itatisita illest alita quam ariam graag input

MF test

Youtube filmpje MF test graag input

 

Onze merken


Nieuws & Evenementen

“ Machines afgeleverd “ Vanaf Oosterwolde hebben wij een viertal machines afgeleverd. Tweemaal een 6 metetse weidesleep, beide hebben een gegalvaniseerd frame en zijn hydrau..

lees verder

“ Veel variatie met landbouwmechanisatie “ Groot en deels weken wij aan tractoren, machines en hebben wij diversen constructieklussen. Maar ook in de bouw voeren wij diversen ..

lees verder

“ Zaterdag vermaak “ Vandaag was het een mooie dag om ruim de tijd te nemen om de Vervaet T12 bietenrooier af te leveren. Wij wensen onze klant veel succes met het klaarmaken..

lees verder

'' Blije klant vanmorgen '' Vanmorgen hebben wij vanaf Oosterwolde weer een klant blij mogen maken met machines. De vraag was eind vorig jaar of wij oogje in het zeil wouden ho..

lees verder


Nieuwe Lemken zaaimachines

Lugtenberg heeft de nieuwste Lemken zaaimachines binnen.