Wij bieden automatisering van functies en handelingen om u nog productiever te maken.
KIES VESTIGING      NIEUWS
Productiviteit | Lugtenberg zorgt ervoor dat de klus eenvoudig uitgevoerd kan worden.

Wij hebben gebruiksvriendelijke oplossing ontwikkeld waarin frequent gebruikte functies zijn geautomatiseerd, waardoor de bestuurder zich volledig kan concentreren op de uit te voeren taak en het gebruikte werktuig. De bestuurder heeft centraal gestaan bij de ontwikkeling van de bedieningselementen, zodat alle handelingen die nodig zijn om een klus te klaren eenvoudig kunnen worden uitgevoerd.

Geleidingssystemen en wendakkermanagement zorgen voor een verhoging van de precisie en beperken verliezen. Daarmee neemt de werkcapaciteit toe en worden moeiteloos lange werkdagen gedraaid, zodat de productiviteit van zowel bestuurder als machine toeneemt.

 

wij denken mee met de productiviteit

Geleidingssystemen en wendakkermanagement zorgen voor een verhoging van de precisie en beperken verliezen. Daarmee neemt de werkcapaciteit toe en worden moeiteloos lange werkdagen gedraaid, zodat de productiviteit van zowel bestuurder als machine toeneemt. Graag input

Moderne productiviteit

Input YouTube productiviteit
Onze merken


Nieuws & Evenementen

“ Machines afgeleverd “ Vanaf Oosterwolde hebben wij een viertal machines afgeleverd. Tweemaal een 6 metetse weidesleep, beide hebben een gegalvaniseerd frame en zijn hydrau..

lees verder

“ Veel variatie met landbouwmechanisatie “ Groot en deels weken wij aan tractoren, machines en hebben wij diversen constructieklussen. Maar ook in de bouw voeren wij diversen ..

lees verder

“ Zaterdag vermaak “ Vandaag was het een mooie dag om ruim de tijd te nemen om de Vervaet T12 bietenrooier af te leveren. Wij wensen onze klant veel succes met het klaarmaken..

lees verder

'' Blije klant vanmorgen '' Vanmorgen hebben wij vanaf Oosterwolde weer een klant blij mogen maken met machines. De vraag was eind vorig jaar of wij oogje in het zeil wouden ho..

lees verder


Nieuwe Lemken zaaimachines

Lugtenberg heeft de nieuwste Lemken zaaimachines binnen.